Over

Visgroothandel Seafood Centre Over Seafood Centre is een specialist op het gebied van vis. Heel veel verschillende soorten vis en alles wat ermee te maken heeft. Zo halen wij onder andere onze zalm bij Noorse en Schotse kwekerijen, onze mosselen uit Zeeuwse wateren en onze sliptong uit de Noordzee. Seafood Centre biedt een enorme variëteit aan producten, maar één ding hebben ze gemeen; kwaliteit. Als wij een product verkopen, dan moet het goed zijn. En dat begint bij de inkoop. Wij kopen zelf onze producten in en het liefst rechtstreeks bij de bron om een zo scherp mogelijke prijs te realiseren. Vervolgens verwerken onze vakmensen de producten zelf, op onze eigen locatie. Zo weten we precies wat ermee gebeurt en kunnen we het eindproduct afstemmen op uw wensen. Fileren en per 200 gram portioneren? Geen probleem! Per stuk vacuüm verpakken en zonder vel?
Geen probleem! U bepaalt! En tenslotte zorgen onze eigen chauffeurs ervoor dat uw bestelling geconditioneerd en op tijd wordt geleverd.

Al meer dan 25 jaar staat Seafood Centre garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Concrete en duidelijke afspraken die eenvoudig en nauwkeurig worden vastgelegd in onze centrale administratie zorgen hiervoor. Afspraak is afspraak.

Onze klanten? Dat zijn restaurants, cateraars, hotels, cruise schepen, kookclubs, supermarkten, sportkantines en detaillisten. Wij leveren aan een breed scala klanten, ongeacht de afname hoeveelheid. Zo zijn wij een visgroothandel voor groot én klein.